Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El tram en obres de la Carrerada queda tallat a partir de dilluns 26 i durant tota la setmana

#Espais Publics
#Unica
#Urbanisme

Les obres per reformar el tram superior del passeig de la Carrerada i de la cruïlla d'aquesta via amb l'avinguda Catalunya encaren la seva recta final. Per dur a terme el gruix dels treballs que manquen és imprescindible tallar completament al trànsit el tram afectat de la Carrerada, comprès entre el carrer Camí Reial i l'avinguda Catalunya. La previsió és que quedi tallat durant la setmana que ve, del 26 al 30 de gener, les 24 hores dels cinc dies.

 

L'avinguda Catalunya, en canvi, no es tallarà, però sí caldrà fer-hi restriccions de trànsit intermitents, donant pas alternatiu als vehicles. Tant les restriccions a l'avinguda Catalunya com el tall del tram afectat de la Carrerada poden comportar retencions de trànsit, ja que són les dues artèries principals del municipi.

 

Per aquest motiu, l'Ajuntament recomana als conductors que evitin la cruïlla entre aquestes vies, especialment en les hores punta. Com a itinerari alternatiu per als vehicles que habitualment utilitzen el pg. de la Carrerada per accedir a l'avinguda Catalunya i transitar en direcció sud (cap a Sta. Perpètua, Mollet, AP7, C17 o Barcelona) es recomana que abandonin el pg. de la Carrerada mitjançant la rambla Mestre Pere Pou i s'incorporin a l'avinguda Catalunya a través del carrer Can Cortès.

 

Els treballs s'han de fer per completar l'obra al passeig de la Carrerada són incompatibles amb el pas de vehicles. S'hi elimina tot l'asfalt antic, s'excava tota la superfície de la calçada, s'hi creuen les xarxes de subministrament soterrades, es fa el rebliment del sector i es finalitza amb l'asfaltat. Al tram afectat de l'avinguda Catalunya els treballs que resten per fer no són de tanta magnitud, però sí cal fer-hi rases per soterrar-hi subministraments, com els necessaris per als nous semàfors que regularan el trànsit. Per últim, també s'asfalta aquest punt de l'avinguda Catalunya.

Comparteix aquest contingut