Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L'Ajuntament lamenta la pèrdua d'Adelina Abril, recepcionista del consistori durant més de 20 anys

#Alcaldia

L'alcaldessa Teresa Padrós es mostra consternada per la seva pèrdua

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans al complert lamenta profundament la pèrdua d'Adelina Abril, companya que ha treballat durant més de 20 anys a la recepció del Consistori.

En aquests moments tan difícils, volem transmetre el nostre condol i estima a la seva família.

L’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, es mostra consternada. “Estem tots en estat de shock perquè ha estat molt sobtat. L’Adelina sempre ha tingut un somriure, una bona paraula per a totes les persones que s’acostaven a l’Ajuntament, i això, juntament amb la seva gran personalitat, la fan una persona molt estimada per tots nosaltres”. Afegeix que “suposa una gran pèrdua per a la seva família, però també per a tots els que cada dia la teníem al nostre costat”.

L'Adelina ha sigut la cara i la veu de l'Ajuntament davant la ciutadania i, en nombroses ocasions, també ha estat el cor i l'ànima del Consistori gràcies a la seva alegria, vitalitat i bon tracte. Al llarg de tots els anys de feina, s'ha guanyat l'estima de la resta de treballadors i treballadores i dels polítics de l'Ajuntament, independentment del partit polític al que pertanyien.

Cal destacar la gran feina que ha fet dia a dia al capdavant del Servei d'Atenció Ciutadana, juntament amb les seves companyes.

Només podem dir que enyorarem molt la seva amistat, el seu riure i la seva alegria contagiosa. I sempre la recordarem així: vital i alegre.

Segons Padrós, "l'Adelina ha tingut un do especial, era capaç d'identificar les persones per la veu, encara que fes temps que no les veiés". Apunta que "si haguéssim de definir-la amb una sola paraula, aquesta seria 'alegre', perquè tot i les dificultats que li havia posat la vida, tot i els contratemps, sempre la recordo amb un somriure a la cara i amb una paraula amable per a cadascú".

Descansa en pau, estimada Adelina. Sempre restaràs en el nostre record.

Comparteix aquest contingut