Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Se celebren dos cursos de Palau Avança per millorar les probabilitats d'aconseguir feina

#DESOC
#Indústria, Comerç i Turisme

Aquesta setmana tenen lloc dos cursos organitzats per Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament, que tenen l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones que els realitzen. Un d'ells és de manipulació d'aliments i ha tingut lloc aquest matí a Can Cortès. L'altre, de carretó elevador, se celebra aquest dijous a Barcelona.

 

Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Empresa i Ocupació, ha acudit aquest matí al curs de manipulació d'aliments per donar a les 25 persones que el realitzen i les ha engrescat "a fer propostes a Palau Avança sobre altres cursos que puguin ser útils per a les persones que busquen feina o que volen millorar la seva formació".

 

Els dos cursos que es realitzen aquesta setmana han omplert les places disponibles; 25 en el de manipulació d'aliments i 15 en el de carretó elevador. Totes les persones de Palau-solità i Plegamans que estiguin interessades en realitzar properes edicions d'aquests i altres cursos poden dirigir-se a Palau Avança per figurar en la seva base de dades. Tal i com ha comentat Navarro, també s'hi pot adreçar tothom per proposar formacions que millorin les opcions d'aconseguir feina.

 

Palau Avança, servei d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Telèfon: 93.864.53.16

Adreça electrònica: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

 

Comparteix aquest contingut