Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament actualitza la seva aplicació mòbil per millorar el servei amb noves funcions

#Comunicació
#Telecos_Informatica

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha estat treballant en l’actualització de l’aplicació (app) mòbil que té a disposició dels usuaris de telèfons intel·ligents i tauletes i que fins avui només permetia consultar les notícies, els actes d’agenda i el taulell d’anuncis. Amb aquesta actualització, entren en funcionament nous serveis com una millor classificació i organització de la informació per categories, o un cercador per paraules clau, entre d’altres millores.

 

L’app de l’Ajuntament es va posar en funcionament el febrer de 2014, i des de llavors ha estat en fase de proves per valorar la seva utilització. En aquell moment, la Regidoria de Comunicació va posar a disposició dels usuaris el correu de comunicació@palauplegamans.cat per poder fer aportacions, comentaris i reportar incidències sobre el seu funcionament.

 

Ara, des del servei d’Informàtica de l’Ajuntament, juntament amb l’empresa IDISC, responsable de la creació de l’app, s’han introduït noves millores que són les que entren en funcionament a partir d’avui mateix.

 

“L’objectiu principal és facilitar la consulta per part dels usuaris de tota la informació que busquin de l’Ajuntament”, explica el regidor de Comunicació, Marc Sanabria. “La nova versió permet obtenir ubicacions de llocs i establir rutes fins a coordenades concretes. A més, està preparada per poder treballar sense connexió i optimitzar el consum d’ample de banda”, afegeix el regidor.

 

Pel que fa al seu funcionament intern, la nova versió de l’app permet que es pugui crear i gestionar des del mateix gestor de continguts amb el que es treballa en l’actualització diària de la web municipal www.palauplegamans.cat, això facilita considerablement la feina dels responsables tècnics, que tenen a l’abast les eines necessàries per poder treballar-hi de forma habitual.

 

“Esperem que la nova versió doni resposta a les demandes de la ciutadania, tot i que seguim treballant per oferir nous serveis que esperem poder posar en marxa en un futur immediat”, explica Sanabria. 

 

Des d’avui, l’app està disponible per a sistema Android i en pocs dies també ho estarà per a IOS, ja que s’està a l’espera de la seva aprovació per part de l’empresa Apple.

Comparteix aquest contingut