Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament realitza treballs de millora de l’accessibilitat a diferents espais de la via pública

#Espais Publics
#Urbanisme

La Regidoria d’Espai Públic de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans continua els treballs de millora de l’accessibilitat en diferents punts del municipi. En aquests moments, les principals actuacions es situen al tram final de la Rambla Nostra Senyora de Montserrat i al carrer St. Oleguer.

 

En el primer cas, “l’objectiu és millorar l’accessibilitat, reparar les voreres i acabar de crear un itinerari accessible per poder utilitzar tota la Rambla Nostra Senyora de Montserrat com a zona de passeig”, explica la regidora de Via Pública, Carme Sanz.

 

L’obra, que té una durada prevista de dos mesos, la realitza l’empresa Obres i Paviments Llovet, SL per un import total de 24.888,74 euros.

 

També el carrer St. Oleguer

 

Pel que fa al carrer St. Oleguer, ja hi ha un tram finalitzat, que ha estat el que ha fet la Brigada Municipal d’Obres. Els operaris municipals han millorat tota la vorera fent reparacions dels defectes del paviment, eliminant les barreres arquitectòniques i millorant l’accessibilitat del tram situat al lateral nord del carrer.

 

En aquests moments, és l’empresa Marsal Excavacions, SL qui està fent les mateixes feines, però al tram sud de la vorera “perquè les brigades municipals tenen altres feines per tot el poble i no poden centrar-se només en aquesta obra”, explica Sanz. La finalització d’aquests treballs està prevista en un mes i té un cost total de 13.045,96 euros.

 

Comparteix aquest contingut