Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Tot a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags

#Festes

Ses Majestats arribaran a les 18h a la plaça de la Vila, on començarà la Cavalcada, que acabarà a Can Cortès amb la Nit de Reis

 

Palau-solità i Plegamans ja ho té tot a punt per rebre els Reis Mags d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça de la Vila a les 18h. Des del balcó de l’Ajuntament saludaran a totes les persones congregades a la plaça. Serà quan l’Alcaldessa Teresa Padrós els lliurarà la clau màgica que permet entrar a totes les cases de la vila.

 

“Aquest any hi haurà una sorpresa per al públic que hi acudeixi”, comenta Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Festes de l’Ajuntament. Un cop Ses Majestats hagin saludat la multitud i aconseguit la clau màgica, s’iniciarà la Gran Cavalcada. Estarà presidida per les carrosses dels Reis Mags. En la comitiva hi seran l’estel anunciador, els faquirs, els heralds, els Tabalauencs, els Geganters, el Centre Cultural Andalús... Hi haurà carrosses amb cartes, amb regals, la que recollirà els xumets dels nens i nenes que ja no els necessitin... I, com no podia ser d’una altra manera, la que carrega el carbó de les persones que no s’han portat bé. A més de les entitats esmentades, els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga, les Vaques i les Cabres col·laboraran amb Ses Majestats perquè la cavalcada sigui tot un èxit. La rua es completa amb un dispositiu de seguretat format per una ambulància, dues patrulles de la Policia Local i quatre efectius de Protecció Civil.

 

La Gran Cavalcada recorrerà diversos carrers del centre de la vila fins arribar a la Masia de Can Cortès, on tindrà lloc la Nit de Reis. S’espera que hi arribin al voltant de les 19.30h. Allà es podrà veure de prop a Ses Majestats i es podran lliurar les cartes d'última hora. Hi haurà, a més, el tradicional brou calent gratuït i botifarres, tot plegat organitzat amb el suport de l’Associació Pessebrista.

 

L’aparcament de vehicles està prohibit en l'itinerari de la Cavalcada, des de les 15.00 i fins a les 23.00h del 5 de gener.

 

El recorregut de la Cavalcada serà el següent:

 

Carrer Padró – Carrer Barcelona – Carrer i plaça Folch i Torres – Avinguda Diagonal – Carrer Camí de Can Pavana – Passeig Carrerada – Avinguda Catalunya – Carrer Can Cortés – Carrer Camí Reial (final, davant la Masia de Can Cortès).

Comparteix aquest contingut