Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau visiten l’Ajuntament

#Alcaldia
#Ensenyament

Un total de 52 alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau han visitat l’Ajuntament aquest matí. Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de diverses àrees, han fet d’amfitriones als i les estudiants, que han completat la visita a l’Ajuntament en dos torns.

 

Com ja és habitual en aquestes visites, ambdós grups han començat el circuit per la Casa Consistorial a la Sala de Plens. Allà han fet tota mena de preguntes i han expressat les seves opinions, sobre el poble i sobre la institució. Els ha despertat molta curiositat la tasca dels regidors i regidores i si la vocació de representar la ciutadania sorgeix a la infància o ja en edat adulta. Sobre el poble han expressat, a grans trets, que els agraden molt els parcs i jardins, els equipaments esportius i l’entorn boscós. En canvi, censuren l’actitud incívica d’algunes persones, especialment pel que fa a l’abandonament d’excrements de gossos al carrer o de deixalles.

 

La visita per a tots els nens i nenes ha continuat al despatx d’Alcaldia i a la Sala del Comú. Allà, el quadre de Zorrilla que representa el poble a principis dels anys 80 s’ha convertit en un joc en el que l’alumnat prova d’endevinar edificis i elements del paisatge, així com detectar els canvis que hi ha hagut després de més de 30 anys. Al final, i com a tradició, els i les alumnes han posat per a la foto de família a les escales de l’edifici.

 

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut