Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Les alumnes Maria Marín i Janira Morchón guanyen el Certamen Atenea de treballs de recerca de batxillerat

#Ensenyament

Les alumnes de batxillerat de l’Institut Ramon Casas i Carbó Maria Marín Pellicer i Janira Morchón Gracia han estat les guanyadores del Certamen Atenea d’aquest curs. El concurs premia els millors treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat dels municipis de Palau-solità i Plegamans, Castellar del Vallès, Polinyà i Sentmenat, integrats en el Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII. En el lliurament dels premis hi va participar la regidora d’Educació, Carmen Cabeza.

 

Cabeza ha volgut destacar la qualitat dels treballs presentats: “Els treballs són de molta qualitat, es nota el treball i la dedicació de la Maria i la Janira, per això crec que és un reconeixement que se l’han guanyat amb el seu esforç”.

 

El treball de l’alumna Maria Marín es titula L’economia del bé comú, i la tutora ha sigut la professora Beatriz López. Per la seva banda, la Janira Morchón ha centrat el seu projecte en Harry Potter i mitologia clàssica, i ha estat tutoritzada pel professor David Dalmau.

 

L'acte públic de lliurament de diplomes i guardons es va fer a la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat, el passat 22 de juny. A més de l’alumnat de Palau-solità i Plegamans, hi van assistir prop d'un centenar de persones, acompanyant alcaldes, regidors i tècniques d'educació dels municipis participants. També van estar el professorat, inspectors i el sotsdirector del Serveis Territorials d'Ensenyament. A banda de rebre els guardons, els alumnes també van exposar els seus treballs de recerca.

 

Per finalitzar l’acte, dues alumnes de l'Institut Castellar van oferir una actuació musical i la coral de l'Institut Sentmenat va fer una mostra del seu repertori.

Comparteix aquest contingut