Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El programa ‘Ja t’ho faràs’ (TV3) mostra la tècnica de creació de vestits de paper del Casal de la Gent Gran

#Gent Gran

El programa de manualitats de TV3 ‘Ja t’ho faràs s’ha desplaçat aquest matí al Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans per gravar el taller de vestits de paper i una desfilada ben especial.

 

Al llarg de tot el matí, un equip del programa ha enregistrat les cosidores treballant en els nous patrons, explicant com fan el fil de paper i totes les decoracions que acompanyen les seves creacions.

 

Després, i un cop vestides amb els darrers models de paper, ‘Ja t’ho faràs’ ha enregistrat una petita desfilada privada als jardins de Can Cortès. Les models, que són les mateixes participants que cada setmana fan els vestits al taller del Casal de la Gent Gran, han passat una molt bona estona desfilant i posant per a les càmeres.

 

“Ha sigut molt divertit”, explica la regidora de Gent Gran, Carme Sanz. “És una bona forma de donar a conèixer el gran treball que fan aquestes dones i tota la voluntat que hi posen a cadascuna de les seves creacions”, afegeix.

 

Els vestits de paper es preparen al llarg de l’any i es fa una desfilada anual amb motiu de la Festa de la Gent Gran, al mes de maig.

 

‘Ja t’ho faràs’ és un programa sobre com podem canviar el nostre entorn domèstic amb idees, amb imaginació i amb les nostres mans, gastant el mínim. Es tracta d’un espai pràctic i d'anar per feina sobre reciclatge, recuperació i treballs manuals.

 

És previst que en dues o tres setmanes es faci l’emissió de la peça on s’explica la tècnica de creació dels vestits de paper. Es donarà a conèixer la data de seguida que es concreti

Comparteix aquest contingut