Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient aquest dijous a la tarda

3 de gener de 2017Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18h a la plaça de la Vila. La Masia de Can Cortès acollirà la Nit de Reis

 

Palau-solità i Plegamans ja ho té tot a punt per rebre els Reis Mags d’Orient. Ses Majestats arribaran a la plaça de la Vila a les 18.00h del 5 de gener. Abans de començar la cavalcada saludaran a totes les persones que es trobin a la plaça, des d’on podran veure una projecció animada sobre la façana de l’Ajuntament. L’Alcaldessa aprofitarà l’acte de benvinguda als Reis Mags per lliurar-los la clau màgica que els permetrà entrar a totes les llars per deixar-hi els regals.

 

La comitiva de Ses Majestats estarà formada per 19 elements. Les carrosses lluiran aquest any una decoració renovada. Recorreran diversos carrers del poble per repartir il·lusió i uns 450kg de caramels sense gluten i ben envasats. El punt final de la cavalcada serà la Masia de Can Cortès. És on tindrà lloc la tradicional Nit de Reis, amb brou i botifarra per a tothom. També a Can Cortès, Melcior, Gaspar i Baltasar rebran tots els nens i nenes que vulguin saludar-los i donar-los en mà la seva carta.

 

Seguretat

Carme Sanz, regidora de Festes, explica que aquest any les mesures de seguretat seran més estrictes: “Es col·locaran més tanques i cinta policial per impedir que en determinats punts la gent s’acosti massa a les carrosses. Això és perillós, sobretot per als infants”. Un dels punts on això serà més visible serà al passeig de la Carrerada, on es vol que el públic es mantingui a les voreres i no entri a la calçada. La regidora demana col·laboració ciutadana per tal que totes les persones, sobretot els nens i nenes, segueixin la cavalcada des de les voreres i a una distància prudencial de les carrosses.

 

Amb aquesta actuació es reforcen les mesures de seguretat que ja s’havien introduït en anys anteriors, com la col·locació de plafons de fusta a la part baixa de les carrosses per dificultar que cap nen o nena s’hi fiqui per sota. La Policia Local ja té organitzat el dispositiu de seguretat, que comptarà sis agents i personal voluntari de Protecció Civil.

 

Seguiu els Consells de Seguretat.

 

Recorregut

 

 

La cavalcada seguirà l’itinerari habitual per diversos carrers del poble. En bona part del recorregut quedarà prohibit que hi hagi vehicles aparcats a partir de les 14.00h del 5 de gener, tal i com ho indica la senyalització excepcional que ja s’ha col·locat als trams afectats.

 

La comitiva de carrosses sortirà de la plaça de la Vila a través del carrer Padró. Des d’aquí transitarà per les següents vies: c. Barcelona, c. Folch i Torres, av. Diagonal, c. Camí de Can Pavana, pg. de la  Carrerada, av. Catalunya, c. Can Cortès (final i Nit de Reis a la Masia de Can Cortès).Imatges relacionades

 • 05 cavalcadareis08

  05 cavalcadareis08

 • Cavalcada Reis 2017. Cartell.

  Cavalcada Reis 2017. Cartell.

 • 05 cavalcadareis07

  05 cavalcadareis07

 • 05 cavalcadareis06

  05 cavalcadareis06

 • 05 cavalcadareis05

  05 cavalcadareis05

 • Cavalcada Reis 2016.

  Cavalcada Reis 2016.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats