Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El conseller d’Empresa, Jordi Baiget, diu que treballarà per portar més empreses a Palau-solità i Plegamans

L’alcaldessa, Teresa Padrós, i diferents regidors s’han reunit amb el conseller i el Delegat del Govern de la Generalitat

 

Jordi Baiget i Cantons, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, ha visitat avui Palau-solità i Plegamans i s’ha reunit amb Teresa Padrós, alcaldessa del municipi, i amb els regidors de l’Ajuntament Miquel Rovira, Carme Sanz, Laura Navarro, Jaume Oliveras i Luisa Fernández, i amb el Delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.

Padrós ha traslladat al conseller diferents qüestions d'interès municipal sobre el present i futur del sector empresarial a Palau-solità i Plegamans. L’alcaldessa ha demanat “més implicació de l’Administració, després de l’aprovació del Pla General, per avançar en la ubicació de nous espai industrials. D’altra banda, l’alcaldessa ha volgut posar sobre la taula la degradació dels polígons de la vila “que necessiten una actuació imminent per reparar-los”.

En la reunió la regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro, ha mostrat les dades d’Ocupació i Treballs del 2011 al 2016, i ha exposat les accions realitzades des de Palau Avança durant l’any passat, així com la planificació per a aquest any, per fomentar l’ocupació.

 

Els polígons

Jordi Baiget, ha reconegut que la seva conselleria treballarà per aconseguir que noves empreses s’instal·lin a Palau-solità i Plegamans: “Ara mateix tenim uns 250 projectes de negocis que volen créixer a Catalunya i, tot  i que Barcelona és una important capital  empresarial, disposem d’una gran diversitat territorial on poden desenvolupar-se aquestes empreses, i un d’aquests llocs és Palau-solità i Plegamans”.

L’alcaldessa ha demanat tant al conseller d’Empresa com al Delegat del Govern, un treball coordinat a tres bandes “amb sentit comú i amb l’objectiu d’aconseguir la creació de nous llocs de treball, que és la millor manera de fer país”.

 

Visita a l’empresa farmacèutica Uriach

Baiget ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i, posteriorment, ha fet una visita a l’empresa farmacèutica Uriach, acompanyat de l’alcaldessa, Teresa Padrós; de la regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro; del Delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar i de la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Núria Betriu.

El motiu de la visita ha estat donar a conèixer al conseller i al Delegat del Govern i als representants municipals el potencial que, com a centre de recerca té l’empresa farmacèutica Uriach. La trobada amb el President d’Uriach, Joaquín Uriach, i del Conseller Delegat, Oriol Segarra, ha servit per presentar les principals línies de treball del nou Pla Estratègic que començarà a executar-se a partir de l’any vinent.

La comitiva ha fet un recorregut per les instal·lacions productives d’Uriach així com de la Fundació Uriach 1838 dedicada a la Farmàcia i Medicina.

Comparteix aquest contingut