Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament s’adhereix al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum

#Plens

El Ple de febrer aprova també propostes de suport a Unió de Pagesos i a les polítiques feministes i de justícia de gènere

 

El Ple Municipal ordinari celebrat ahir, 23 de febrer, va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum.

 

La proposta va sortir endavant amb 8 vots favorables, de CiU (3), ERC (1), Ganemos Palau (1), CUP (1), ICV (1) i el regidor no adscrit Miquel Truyols. Es van emetre 3 vots en contra, de C’s (2) i del PP (1). Els 5 regidors i regidores del PSC es van abstenir. El regidor no adscrit José Luis Heras es va absentar de la sessió plenària.

 

A més d’aquesta proposta, el Ple celebrat ahir va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament a la proposta d’Unió de Pagesos en què defensa renovar el contracte de la societat amb la pagesia. Els vots favorables van ser emesos pels 16 regidors i regidores presents a la sessió plenària.

 

La darrera proposta amb contingut polític de la sessió va comportar el suport de l’Ajuntament a les polítiques feministes i a la recuperació dels pressupostos en favor de la justícia de gènere. Aquest punt es va aprovar també per unanimitat, amb el vot favorable dels 16 regidors i regidores presents a la sessió plenària.

 

Es poden consultar tots els punts de l’Ordre del Dia i els resultats de les votacions a ‘Resum del Ple Ordinari del 23 de febrer’.

 

Més enllà dels punts que es van dur a l’ordre del dia, la sessió d’ahir va estar marcada per un acte simbòlic. Es va iniciar amb un minut de silenci per mostrar el condol i la condemna del municipi envers l’assassinat masclista perpetrat a la vila veïna de Santa Perpètua de Mogoda aquesta mateixa setmana.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut