Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 20 de març

L’Ajuntament s’adhereix al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum

24 de febrer de 2017El Ple de febrer aprova també propostes de suport a Unió de Pagesos i a les polítiques feministes i de justícia de gènere

 

El Ple Municipal ordinari celebrat ahir, 23 de febrer, va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum.

 

La proposta va sortir endavant amb 8 vots favorables, de CiU (3), ERC (1), Ganemos Palau (1), CUP (1), ICV (1) i el regidor no adscrit Miquel Truyols. Es van emetre 3 vots en contra, de C’s (2) i del PP (1). Els 5 regidors i regidores del PSC es van abstenir. El regidor no adscrit José Luis Heras es va absentar de la sessió plenària.

 

A més d’aquesta proposta, el Ple celebrat ahir va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament a la proposta d’Unió de Pagesos en què defensa renovar el contracte de la societat amb la pagesia. Els vots favorables van ser emesos pels 16 regidors i regidores presents a la sessió plenària.

 

La darrera proposta amb contingut polític de la sessió va comportar el suport de l’Ajuntament a les polítiques feministes i a la recuperació dels pressupostos en favor de la justícia de gènere. Aquest punt es va aprovar també per unanimitat, amb el vot favorable dels 16 regidors i regidores presents a la sessió plenària.

 

Es poden consultar tots els punts de l’Ordre del Dia i els resultats de les votacions a ‘Resum del Ple Ordinari del 23 de febrer’.

 

Més enllà dels punts que es van dur a l’ordre del dia, la sessió d’ahir va estar marcada per un acte simbòlic. Es va iniciar amb un minut de silenci per mostrar el condol i la condemna del municipi envers l’assassinat masclista perpetrat a la vila veïna de Santa Perpètua de Mogoda aquesta mateixa setmana.Imatges relacionades

  • Durant el Ple Municipal de febrer es va fer un minut de silenci de condol i condemna pel crim masclista perpetrat a Santa Perpètua el 21 de febrer.

    Durant el Ple Municipal de febrer es va fer un minut de silenci de condol i condemna pel crim masclista perpetrat a Santa Perpètua el 21 de febrer.

Enllaços relacionats