Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

La Desfilada de Vestits de Paper mostra 25 obres d’art en moviment

#Gent Gran

El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor ha acollit la quarta edició de la Desfilada de Vestits Paper. S’hi van poder admirar un total de 25 creacions, elaborades per artistes de Montcada i Reixac, l’Hospitalet de Llobregat, les Franqueses del Vallès i Palau-solità i Plegamans. En molts casos, les modistes són també les models dels vestits.

 

L’Alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, van prendre la paraula al dinal de la desfilada. Padrós va agrair la feina i la dedicació de la professora del taller de costura del Casal de la Gent Gran, Teresa Ponseti, així com la feina de dues figures clau: Teresa Carol i Maria Costajussà.

 

Carme Sanz es mostra molt satisfeta de la mostra, tant per l’assistència de públic com per la qualitat i originalitat dels vestits: “És artesania pura i dura”. Fa memòria, a més, de com va sortir la iniciativa del taller de costura, on s’hi ha format un grup d’unes 20 persones: “Està obert a què s’hi afegeixin les persones que vulguin aprendre aquest art”, diu la regidora.

Comparteix aquest contingut