Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Segona trobada dels tallers de participació Repensem la riera!

L’objectiu és construir la xarxa de ciutadans compromesos amb la riera de Caldes.

 

Aquesta tarda entre les 19.00h i les  21.00h, l’Auditori de la masia de Can Cortès acollirà la segona trobada de tallers de participació Repensem la riera!, en el marc del projecte Viu la riera!. Un dels objectius és impulsar una xarxa de ciutadans compromesos amb la riera de Caldes

 

En l’anterior trobada amb entitats i ciutadans celebrada el diumenge 4 de juny, es van prioritzar les accions per a la millora de l’entorn fluvial a partir dels mapes d’opinió ciutadana. Entre els assistents es va arribar a consensos sobre la necessitat de restaurar els hàbitats naturals de ribera i respectar la fauna local netejant la llera de canyes i arbres, i també la importància de separar el camí per a vianants del de bicicletes a la Ronda Verda. Al final de la sessió es van preparar dos llistats, un de passos a seguir per implementar aquestes accions i un de possibles entitats i institucions que podrien emprendre-les i participar-hi.

 

A partir d’aquests resultats la sessió d'avui comptarà amb la xerrada d’un expert en gestió d’espais fluvials que donarà pas a la discussió entre els ciutadans i les entitats per concretar les accions a emprendre en aquesta línia de treball i la xarxa de ciutadans compromesos amb el seu impuls (grup motor).

 

Programa

19.00 h Benvinguda

- Xerrada d’un expert en gestió d’espais fluvials

- Concreció de les accions i la xarxa de ciutadans        

20.30h Refrigeri i cloenda de la sessió

   

Viu la riera! és un projecte que compta amb el suport de RecerCaixa, un programa impulsat per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’ACUP (Associació Catalana d’Universitats Públiques) i la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat).

Comparteix aquest contingut