Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Comunicat en relació al referèndum de l'1 d'octubre

#Alcaldia
#Unica

 

En relació a la convocatòria del Referèndum pel proper 1 d'octubre per part de la Generalitat de Catalunya, l’Alcaldia de Palau-solità i Plegamans vol manifestar:

 

1- L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no pot posar en risc la pròpia institució ni la seguretat jurídica de cap treballador públic.

 

2- Aquest referèndum l'organitza la Generalitat de Catalunya, no pas l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ni el govern municipal.

 

3- La Generalitat és i ha de ser qui determini els punts de votació segons l'article 30 de la llei del referèndum, que ha quedat suspesa. La setmana passada, un cop convocat el referèndum i abans de la suspensió del Tribunal Constitucional es va comprovar la titularitat de diferents espais i edificis de la vila. En aquest sentit, es va comprovar i revisar que la Generalitat de Catalunya disposa almenys de sis edificis de la seva titularitat en el municipi, repartits a tot el territori de la vila, dels quals poden disposar com i quan considerin més adient. Aquests són el CEIP Palau, Can Periquet, Folch i Torres, Can Cladellas, IES Ramon Casas i Carbó, i el Centre d’Atenció Primària, equivalents pel que fa a nombre i cobertura del territori municipal als de qualsevol cita electoral. 

 

4- Aquesta informació va ser compartida amb diferents forces polítiques del municipi que havien demostrat interès. En qualsevol cas correspondria a la Generalitat el seu desplegament. 

 

5- L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans demana a tota la ciutadania que la vila continuï sent un espai de respecte per a les llibertats i la convivència. 

Comparteix aquest contingut