Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Més de 40 candidats a premis i reconeixements a la 1a Nit de l’Esport de Palau-solità i Plegamans

La gala tindrà lloc divendres a la Pista Coberta, al costat del  Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

 

A falta de dos dies per a la celebració de la que serà la 1a Nit de l'Esport de Palau-solità i Plegamans, el jurat ja disposa de les llistes de candidats als diversos premis que es lliuraran divendres en una gala a la Pista Coberta, al costat del  Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. La Nit de l’Esport reconeixerà els mèrits esportius tant dels i les esportistes com de les entitats i equips del municipi que hagin tingut intervencions i actuacions destacades durant la temporada 2016-2017.

 

L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, vol destacar l'esforç de tots aquells vilatans i vilatanes o institucions compromeses amb l’esport i el seu foment a la nostra població.

 

En definitiva, una nit de trobada i germanor on Palau-solità i Plegamans es vesteixi de gala per celebrar la presència esportiva al territori i compartir i gaudir dels valors que la pràctica esportiva ens aporta a les nostres vides.

 

El regidor d’Esports, Miquel Rovira, ha dit que “volem reconèixer l’esforç i donar suport a totes les entitats i totes les persones que dia a dia afavoreixen la pràctica esportiva a Palau-solità i Plegamans”. Un dels objectius és que la Nit de l’Esport “evolucioni en els propers anys per convertir-se en un esdeveniment imprescindible i que es vagi adaptant a les diferents necessitats”.

 

Rovira confia en l’èxit d’una convocatòria que pretén “brindar l’oportunitat al conjunt d’institucions públiques, entitats esportives, empreses i persones proactives en l’àmbit esportiu, per tal que actuïn amb unió i cohesió per afavorir que la ciutadania tingui accés a la pràctica esportiva”.

 

El regidor d’Esports ha volgut agrair a totes les persones, clubs i entitats que han col·laborat en la organització d’aquesta primera edició de la Nit de l’Esport.

 

Les candidatures

 

- Millor esportista masculí menor de 16 anys

- Millor esportista femenina menor de 16 anys

- Millor esportista masculí major de 16 anys

- Millor esportista femenina major de 16 anys

- Millor esportista masculí competint fora del municipi

- Millor esportista femenina competint fora del municipi

- Millor entrenador/a del municipi

- Millor equip del municipi

- Millor entitat esportiva en la promoció de l’esport

 

RECONEIXEMENTS

- Reconeixement d’un equip per ascens o títol

- Reconeixement d’una activitat esportiva de la vila

- Reconeixement al millor patrocinador

- Reconeixement a esportista o directiu per trajectòria o implicació

- Homenatge a la memòria d’un/a esportista local

Comparteix aquest contingut