Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Concentració ciutadana per rebutjar i denunciar la violència viscuda en la jornada electoral d’ahir

#Alcaldia
#Unica

Desenes de persones s’han concentrat a les 12 del migdia a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans per rebutjar i denunciar la violència perpetrada ahir per part de membres de la Policia Nacional i la Guardia Civil envers persones que participaven en el referèndum convocat per la Generalitat de Catalunya.

 

Una part significativa de les persones concentrades a la plaça han protestat contra l’Alcaldessa, alguns regidors del govern municipal i els partits de l’equip de govern, demanant dimissions. Tot i que les protestes han dificultat la lectura del manifest redactat per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, la regidora Luisa Fernández ha llegit la totalitat del text després que l’Alcaldessa fes una breu introducció.

La concentració ha finalitzat amb la interpretació del Cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya, per part de la majoria de les persones presents.

 

Poc després, l’Alcaldessa, Teresa Padrós, s’ha traslladat al Consell Comarcal del Vallès Occidental per assistir a un Consell d’Alcaldes que s’ha convocat d’urgència amb la voluntat de posar per damunt de tot la defensa de la democràcia i els valors que uneixen tota la ciutadania per sobre de les diferències. Així, també han signat i llegit una declaració on condemnen fermament les càrregues policials totalment injustificades i desproporcionades ocorregudes ahir durant la jornada de l’1 d’octubre.

Comparteix aquest contingut