Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Comunicat sobre la situació del govern municipal

 

El Grup Municipal PDeCAT-Demòcrates ha anunciat la seva sortida del pacte de govern subscrit amb el PSC i Ganemos Palau, després de celebrar una assemblea dilluns a la tarda a Can Cortés. La postura, que s’ha fet oficial mitjançant un comunicat de la formació, deixa l’equip de govern amb sis regidors (PSC i Ganemos Palau). Els edils de PDeCAT-Demòcrates Jaume Oliveras, Laura Navarro i Jordi Pujol, per tant, surten del  govern local.

 

En el seu comunicat, PDeCAT-Demòcrates, explica la "incomoditat que comporta haver de seguir gestionant el dia a dia de l’Ajuntament amb qui discrepem de forma clara sobre qüestions importantíssimes respecte del que es deriva de l’actual situació política en general a Catalunya."

 

Els socialistes per la seva banda han lamentat la sortida dels tres regidors del govern i asseguren “que aquest trencament no s’ha produït per desavinences en temes municipals”. Opinen que “la discrepància pel que fa al procés polític que viu Catalunya ha donat com a resultat aquesta decisió”.

 

Així mateix, les forces presents fins ara al pacte han destacat que l'entesa entre els membres del govern des que es va formalitzar l’acord al 2015 ha estat molt cordial i amb voluntat conjunta de millorar el municipi.

 

Amb la nova situació política a la vila, el cartipàs municipal s’haurà de renovar en els propers dies per tal de repartir les responsabilitats de govern que exercien Jaume Oliveras, Laura Navarro i Jordi Pujol entre els sis regidors que formen ara l’equip:  Comerç, Turisme, Serveis Socials i Voluntariat, Cooperació i Solidaritat, Empresa, Ocupació, Manteniment d'Edificis i Projectes, Cultura i Patrimoni.

Comparteix aquest contingut