Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Els equips que concursen per dissenyar la nova Biblioteca Municipal visiten el solar on s’alçarà

#Cultura
#Equipaments
#Urbanisme

Membres dels cinc equips arquitectònics que han estat seleccionats per presentar avantprojectes de l’edifici que acollirà la nova Biblioteca Municipal van visitar dijous passat el solar on s’alçarà. Totes les propostes han de respondre a les directrius que marca el Programa funcional de l’equipament.

 

Es tracta del terreny on ara es troben les pistes de petanca, situat entre les avingudes Catalunya i Verge de Montserrat. És una ubicació cèntrica, molt ben comunicada amb transport públic i amb una topografia determinada per un desnivell significatiu, el que hi ha precisament entre les dues avingudes que delimiten el solar.

 

Els i les professionals dels despatxos arquitectònics van fer la visita acompanyats per Miquel Rovira, regidor d’Urbanisme, personal tècnic de l’Ajuntament i representants de la Diputació de Barcelona, que és l’administració que convoca el concurs. Els equips han de presentar les seves propostes a finals d’aquest mes. Més endavant el jurat decidirà quina de les cinc serà la guanyadora, la que s’acabarà fent realitat com la nova Biblioteca Municipal de Palau-solità i Plegamans.

 

Els cinc equips arquitectònics que elaboren propostes del nou edifici són:

 

Comparteix aquest contingut