Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Una multitud gaudeix de la Festa Castanyera

#Ensenyament
#Festes

La Mostra de Moniatos Disfressats aplega prop de 600 obres d’art fetes pels infants i les seves famílies

 

Una multitud de persones va omplir aquest dissabte a la tarda la pista coberta annexa al pavelló per gaudir de la 23a edició de la Festa Castanyera i la Mostra de Moniatos Disfressats.

 

A més de ballar i jugar amb la música i l’animació del grup la Belluga, els nens i nenes que van acudir-hi van ensenyar orgullosos el seu moniato disfressat a les seves famílies i amistats. Les 600 creacions demostren que, amb una mica d’imaginació, un moniato pot ser tot allò que l’artista vulgui. Des d’un eriçó fins a una nau espacial, passant per tota mena d’animals, personatges de dibuixos animats, objectes, vehicles...

 

“És una festa molt maca i molt especial”, destacava Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Festes, al micròfon de Ràdio Palau. “Presenten autèntiques obres d’art, que han elaborat amb els seus pares i mares, passant una estona en família”, afegeix Sanz per posar de relleu una altra cara positiva d’aquesta celebració. L’Ajuntament ha regalat enguany un nino de peluix o un joc de raquetes a cada nen i nena que ha presentat el seu moniato a la mostra.

 

La regidora agraeix “la tasca força feixuga que fan les AMPA”. I és que són qui s’encarreguen d’engrescar als nens i nenes de totes les escoles per fer un moniato disfressat, a més de dur a terme tota la logística que requereix l’exposició de les prop de 600 creacions. Sanz posa també de relleu la col·laboració desinteressada dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga a l’hora de torrar uns 150kg de castanyes i repartir-les entre les persones que van acudir-hi.

Comparteix aquest contingut