Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Èxit rotund del Festival del Formatge i el Vi en atreure una multitud de visitants

#Indústria, Comerç i Turisme

El Festival del Formatge i el Vi que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Palau-solità i Plegamans ha estat tot un èxit, consolidant-se al calendari local de fires. Va atreure una multitud de visitants, tant de veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans com d’altres municipis.

 

Va ser diumenge quan l’afluència va ser més massiva, havent-hi moments, especialment al migdia, en què la gent omplia de gom a gom l’àrea que ocupaven les parades i la resta d’instal·lacions del festival, a la Zona de Vianants del centre. “L’afluència de gent durant el diumenge va ser espectacular”, manifesta Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Fires i Mercats. Si bé no hi ha xifres oficials del nombre de visitants, un bon indicador de l’èxit és el fet que s’esgotessin les 1.500 copes de vi serigrafiades amb el logotip del festival que podien adquirir els visitants.

 

“Ha vingut molta gent. Una gran part, de fora, i això implica una molt bona publicitat per al nostre poble”, afegeix la regidora, qui considera que “el bon temps del diumenge, les activitats infantils i els concerts dels grups de música, que eren boníssims, han ajudat molt a l’èxit total del festival”. Queda clara, doncs, la voluntat de l’Ajuntament de tornar a organitzar-lo l’any que ve. Això sí, introduint algunes millores que ja apunta la regidora: “Volem ampliar-lo, fer-lo encara més potent, amb més parades de formatges i vins i augmentant l’oferta d’activitats i tallers infantils”.

 

L’èxit global del festival ve donat sobretot per l’afluència de diumenge, ja que durant el dissabte va ser visiblement inferior. La climatologia pot ser un dels factors, donat que dissabte va ser un dia fred, humit i núvol. També el fet que coincidís amb una gran manifestació organitzada a Barcelona i amb altres esdeveniments, com el partit de la Lliga Europea d’hoquei patins femení disputat al pavelló Maria Víctor i en què el Generali HC Palau de Plegamans va derrotar el Benfica, l’actual campió de la màxima competició continental.

Comparteix aquest contingut