Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Ja es pot llegir el número 27 del Butlletí Municipal

Ja es pot llegir el número 27 (març 2018) del Butlletí Municipal de Palau-solità i Plegamans en format digital o físic, el qual s’envia a totes les llars del municipi. També hi ha exemplars disponibles als equipaments municipals.

 

En aquest número, es presenta el projecte de la nova biblioteca municipal, així com els que van quedar finalistes i una aproximació a les despeses. A més, també trobareu informació sobre el nou ajut social per fer front al pagament de l’IBI, les tasques de neteja de la riera de Caldes, el nou espai d’esbarjo per a gossos o l’activitat de l’OMIC en els seus anys de vida. També es publica un recull fotogràfic d’alguns dels moments que ens va deixar el Carnaval 2018. A les darreres pàgines, els diferents grups polítics amb representació a l’Ajuntament exposen les seves opinions.

 

Per últim, a la contraportada, es pot llegir una entrevista a Francesca Casajoana, coordinadora de Càritas Parroquial al municipi, presidenta de la Junta Local de l’Associació Catalana Contra el Càncer i “mestressa” de Can Lluís durant dècades.

Comparteix aquest contingut