Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

“Netegem el nostre entorn!”, l’activitat palauenca de la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”

#Gestió Ambiental
#Medi Natural

Aquest dissabte 12 de maig, l’Ajuntament organitza, l’activitat “Netegem el nostre entorn!”, la qual s’emmarca dins la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”. Aquesta acció, comuna a tota Europa, té com a objectiu conscienciar sobre els residus que es llancen de forma incontrolada a l’entorn natural i la prevenció de residus.  

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja de la llera de la Riera de Caldes i la Ronda Verda, durant tot el matí, seguint el curs fluvial, fins a arribar al parc de l’Hostal del Fum, aproximadament, a les 13 h. Tots els residus recollits (llaunes, plàstics o altres) es portaran a la Deixalleria, a l’acabar l’acció, per tal de procedir al seu pesatge. El punt de trobada serà l’Espai Jove L’Escorxador i el recorregut s’iniciarà a les 10 h. L’activitat és oberta a tota la ciutadania, no cal inscripció prèvia i és apta per a tots els públics. La regidora de Medi Ambient i Gestió Ambiental, Luisa Fernández, explica que és una molt bona activitat per fer en família i “a més de netejar, és una activitat medi ambiental fantàstica perquè ens permet conèixer el nostre entorn natural i conscienciar de la seva cura i estima”. L’equip tècnic proporcionarà guants a les persones participants. Es recomana portat calçat adequat i pantaló llarg.

 

Aquest és el segon any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”. El 2017, es va portar a terme una passejada pels boscos de Can Padró i Can Boter.  

Comparteix aquest contingut