Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Més de 2.500 persones participen a la cloenda del cicle de passejades 'A cent cap als 100'

#Esports
#Gent Gran

El parc de l’Hostal del Fum va acollir l'activitat en dues jornades el 16 i 17 de maig

 

El cicle de caminades per a la gent gran “A cent cap als 100”, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha portat a tots els grups participants a Palau-solità i Plegamans per tancar el curs 2017-18. El parc de l’Hostal del Fum s'ha convertit en el punt de trobada de les 2.500 persones participants en el cicle de passejades durant dues jornades, el 16 i 17 de maig. La ubicació, àrea d'aparcament i dimensions de l’Hostal del Fum han estat ideals per celebrar aquest esdeveniment.

 

En les dues jornades, els participants es van distribuir per grups per realitzar un circuit rotatiu d’activitats esportives: una caminada llarga, de 5,5 km, per la Ronda Verda; activitats de moviment expressiu; taller de marxa nòrdica; i una caminada curta dins el parc.  Després de les activitats, els grups van dinar plegats al parc de l’Hostal del Fum, en una zona habilitada.

 

Aquesta ha estat la primera edició del cicle de passejades “A cent cap als 100”a Palau-solità i Plegamans. Els objectius d’aquesta activitat són fomentar l’afecció entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat, oferir la possibilitat a aquestes persones de conèixer diferents entorns naturals i afavorir les relaciona interpersonals.

 

Al finalitzar l'acte al parc de l'Hostal del Fum va intervenir l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans recordant que: «Nosaltres fa 15 anys que fem aquestes passejades, i tres que fem la nostra caminada nocturna. Sempre hem apostat per les persones, per la gent i, per sobre de tot, per fer salut. Moltes gràcies a la Diputació per la seva implicació i per l'ajuda que presta als ajuntaments».

 

La diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona,Maite Fandosva agrair les paraules de l'alcaldessa i va explicar que: «Aquest programa vol posar en valor l'activitat física, però també la relació entre la gent i la socialització de persones de diferents indrets de Catalunya». Fandosva recordar que aquesta experiència va començar amb només 7 municipis «i ara som ja 65». La diputada va avançar que l'any 2019 el número pujarà als 75.

Comparteix aquest contingut