Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Inici de les tasques de pavimentació de diversos vials del municipi

#Espais Publics
#Urbanisme

El carrer Barcelona quedarà tancat al trànsit del 29 de juny al 10 de juliol.

 

La pavimentació de la resta de carrers no afectarà a la circulació de cotxes

 

A causa de les tasques de pavimentació que es duran a terme al carrer Barcelona, entre la plaça St. Genís i el carrer Camí Reial, el carrer quedarà tallat al trànsit, del 29 de juny al 10 de juliol, data en la qual està prevista la finalització dels treballs. També es substituirà la part deteriorada del clavegueram existent al vial, tasques que allarguen la durada de les obres.  

 

S’habilitarà una zona de càrrega i descàrrega a la cantonada del carrer Anselm Clavé, on podran fer parada aquells camions que tinguin entregues programades a l’establiment comercial que hi ha en aquest tram del carrer Barcelona. Per facilitar la sortida dels mateixos, es farà un canvi de sentit al carrer Sant Miquel, entre l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat i el carrer Camí Reial.

 

Durant les pròximes tres setmanes, també s’efectuarà la pavimentació d’altres vials: avinguda Diagonal, carrer de Lluís Companys, carrer de Valls, carrer Arbúcies i Via Augusta. En aquests punts, no hi ha prevista cap afectació al trànsit.

 

El pressupost per realitzar aquestes tasques de pavimentació i renovació de clavegueram és de 92.565 €. L’empresa adjudicatària és Marsal Excavacions, S.L.

Comparteix aquest contingut