Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 26 de maig

Tractament fitosanitari als plataners

11 de juliol de 2018La polvorització es portarà a terme a partir de les 22 h d’aquesta nit

 

Es recomana tancar finestres i portes i no entrar a les zones afectades durant l’aplicació del tractament

 

Amb l’objectiu d’eliminar el Corythuca ciliata (insecte conegut amb el nom de “tigre del plataner”) dels plataners de diverses zones del municipi, a partir de les 22 h d’aquesta nit, 11 de juliol, es portaran a terme un tractament fitosanitari. L’actuació s’allargarà fins a les 6 h de demà dijous, 12 de juliol.

 

S’actuarà en els arbres de la plaça Maternitat d’Elna, la rambla d’Isaac Peral, el passeig de la Carrerada, la plaça de la Vila, la plaça del Dr. Robert, el carrer Barcelona, l’avinguda Diagonal, els Jardins de la Petanca, el Pla de l’Alzina, l’avinguda Folch i Torres, el parc del carrer de Dalt, el camí de Can Riera, el parc de La Sagrera, el carrer Abat Oliva i les escoles Folch i Torres, Carrerada i Can Cladellas.

 

Per tal de minimitzar les molèsties que pugui ocasionar el tractament fitosanitari, es recomana a tots els veïns i veïnes de les zones afectades que, durant la realització dels treballs, mantinguin les finestres i portes tancades i que no deixin roba estesa, menjar, ni animals domèstics als balcons o terrasses. Tampoc es recomana entrar a la zona tractada durant l’aplicació.

Els tractaments fitosanitaris són imprescindibles per garantir el bon estat sanitari de l’arbrat viari. Els productes utilitzats estan autoritzats pel MARM (Ministeri d’Agricultura) i homologats pel seu ús en parcs i jardins.


Imatges relacionades

  • Passeig de la Carrerada, amb els plàtans característics de la via.

    Passeig de la Carrerada, amb els plàtans característics de la via.