Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 26 de maig

Finalitzen les obres del carrer Barcelona

2 d'agost de 2018Avui, dijous 2 d’agost, a les 11 h, s’ha obert al trànsit el carrer Barcelona, un cop finalitzades les actuacions que s’hi ha realitzat. Les obres, que van començar el 29 de juny, han permès substituir la xarxa de clavegueram i renovar i ampliar la xarxa de subministrament d’aigua, així com asfaltar el vial i renovar la vorera. Carme Sanz, regidora d’Espai Públic, ha destacat les millores que s’hi ha realitzat: “A simple vista, s’aprecien clarament els treballs, amb l’asfaltat i la reconstrucció de la vorera, però igualment importants són les millores que s’han fet en la xarxes de clavegueram i d’aigua, les quals no són visibles en superfície, però també cal renovar-les per assegurar el seu bon funcionament”.

 

Originàriament, només hi havia previst el reasfaltat del vial, per solucionar els flonjalls i l’esquerda longitudinal que havia aparegut. Alhora, es va demanar una inspecció de la xarxa de clavegueram, ja que s’havien detectat deficiències. El diagnòstic va concloure que tant la xarxa pública de clavegueram d’aquest tram com les escomeses discorrien a molt poca profunditat. Donat que aquest fet podia provocar trencaments en diversos punts de la xarxa i les escomeses i risc d’esfondrament del ferm, es va procedir a substituir el clavegueram existent per un de nou, incrementant la distància entre el ferm i el clavegueram per evitar el risc d’esfondraments.

 

Durant l’execució dels treballs, es van detectar noves deficiències, en aquest cas, relacionades amb el mal estat de la xarxa d’aigua. Per solucionar-les, es va procedir també a substituir la xarxa d’abastament existent.


Les obres del carrer Barcelona formen part d'un grup d'actuacions de pavimentació que s'han portat a terme des del mes de juny i que ha millorat els vials de l'avinguda Diagonal, el carrer de Lluís Companys, el carrer de Valls, el carrer Arbúcies i la Via Augusta.


Imatges relacionades

 • El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

  El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

 • El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

  El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

 • El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

  El carrer Barcelona, un cop finalitzades les obres

 • La regidora d'Espai Públic, Carme Sanz, i el regidor d'Urbanisme, Miquel Rovira, al carrer Barcelona

  La regidora d'Espai Públic, Carme Sanz, i el regidor d'Urbanisme, Miquel Rovira, al carrer Barcelona

 • Obertura del carrer Barcelona al trànsit, un cop finalitzades les obres

  Obertura del carrer Barcelona al trànsit, un cop finalitzades les obres