Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 18 de febrer

Últims dies per inscriure’s a la 14a edició del Palau Ressona

17 d'octubre de 2018Els grups interessats a participar en el Concurs de Música Jove poden inscriure’s fins al 19 d’octubre

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans convoca, un any més, el Concurs de Música Jove Palau Ressona. S’hi poden presentar grups musicals i solistes entre 12 i 30 anys que tinguin un repertori suficient de 20 minuts en el moment del concurs.

 

Existeixen dues categories de concurs: una per a grups i solistes d’entre 21 i 30 anys (A) i, l’altra, per a joves entre 12 i 20 anys (B). Tots els grups o solistes participants menors d’edat hauran de designar una persona major d’edat (pare, mare o representant legal) que formalitzi la inscripció i sigui la interlocutora amb l’organització.

 

Per presentar-se al concurs, cal enviar, a través del web municipal, el formulari d’inscripció amb l’acceptació de les bases, una imatge recent del grup o solista, una gravació digital o l’enllaç des d’on descarregar l’arxiu i els requisits tècnics del grup. En el cas de menors d’edat, cal adjuntar, també, les autoritzacions corresponents. 

 

D’entre tots els treballs presentats, se seleccionaran un màxim de tres formacions finalistes per cada categoria, les quals actuaran al concert de la final del Palau Ressona, que tindrà lloc el pròxim 17 de novembre, a la Sala Polivalent de l’Espai Jove l’Escorxador. Es valoraran aspectes com la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista.

Els grups o solista que guanyi el concurs, en la categoria A, obtindrà com a premi la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.

 

Aquesta catorzena edició segueix els mateixos objectius amb què va néixer el certamen: facilitar un espai on els grups novells o amb una trajectòria musical poc extensa puguin mostrar els seus coneixements, facilitar la trobada de grups de diferents estils musicals per tal que puguin compartir experiències i oferir un suport als i les joves del municipi i de la resta del territori en tots aquells aspectes relacionats amb l’inici de la trajectòria musical.


Imatges relacionades

  • Cartell Palau Ressona 2018

    Cartell Palau Ressona 2018

Enllaços relacionats