Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

Aquest divendres donem la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums

26 de novembre de 2018L’espectacle tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 18.30 h, a la plaça de la Vila

 

Aquest divendres, 30 de novembre, tindrà lloc a la plaça de la Vila l’encesa de llums de Nadal. Segons Marc Sanabria, regidor de Comerç, des de fa uns anys “l’encesa de llums s’acompanya d’un espectacle, el qual fa partícip d’aquest moment tan especial a la ciutadania, especialment als nens i nenes”.

 

A les 18.30 h, el Sr. Fartons, a qui no li agrada gens el Nadal, pujarà a l’escenari de la plaça de la Vila. Ell serà el protagonista de l’espectacle. Rebrà la visita d’un elf del Pare Noel, d’un patge reial i del Tió, els quals aconseguiran que el Sr. Fartons torni a creure en la màgia del Nadal i reparteixi llums per tot el poble per demostrar la seva alegria. L’espectacle finalitzarà amb l’encesa dels llums de Nadal, amb la participació de l’Alcaldessa i regidors/es de l’Ajuntament. Posteriorment, a partir de les 19 h, hi haurà una xocolatada popular a la plaça.

 

Les Brigades municipals ja han instal·lat els llums de Nadal a diversos espais de la vila. Enguany, l’avinguda Catalunya estrena 50 llums nous. Els llums de Nadal s’encendran des del 30 de novembre fins a finalitzar el període de festes nadalenques, de 17.30 a 23.30 h. 


Imatges relacionades

  • Encesa de llums

    Encesa de llums

  • La Brigada instal·la llums de Nadal a la plaça de la Vila

    La Brigada instal·la llums de Nadal a la plaça de la Vila