Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

En marxa les obres del nou skate park

#Esports
#Joventut
#Participacio

La setmana passada, van iniciar-se les obres de construcció del nou skate park. El nou equipament s’ubicarà just davant de l’antic, concretament, al polígon industrial Can Cortès Sud, entre els carrers de la Indústria i Maria Aurèlia Capmany, on hi ha l’espai d’esbarjo per a gossos. El nou skate park forma part del futur projecte de transformació urbana i paisatgística de la zona i de la Ronda Verda, la qual preveu l’ordenació de terrenys amb zones d’esbarjo, lleure i passeig amb un nou carril bici.

 

La pista, construïda íntegrament de formigó, tindrà gairebé 800 m² de superfície on es construiran diferents elements per a la pràctica esportiva. Seran un total de quatre mòduls i conjunts de rampes diferents, que permetran la pràctica de diferents esports urbans, com ara skate, roller, BMX i scooters. El projecte també inclou la il·luminació de l’espai i un entorn de jardineria. Les obres s’han adjudicat per un import de 106.725 € més IVA i s’ha previst un termini de 3 mesos per a la realització dels treballs.

 

El projecte neix d’un procés participatiu iniciat el 2017 on els joves van poder decidir com volien aquest nou espai en substitució del skate park actual, que ha quedat obsolet. De fet, recentment, es van haver de retirar alguns blocs que suposaven un perill per a les persones usuàries.

Comparteix aquest contingut