Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 5 d'agost

Tot a punt per rebre a Ses Majestats

3 de gener de 2019La Cavalcada de Reis començarà a les 18 h, a la plaça de la Vila, amb l’entrega de la clau màgica, i finalitzarà a la Masia de Can Cortès, amb la Nit de Reis

 

Palau-solità i Plegamans rebrà els Reis Mags d’Orient aquest dissabte, 5 de gener. Com ja és tradició, Ses Majestats arribaran a la plaça de la Vila, a les 18 h. Des del balcó de l’Ajuntament, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran les persones que s’apleguin a la plaça i rebran, de mans de l’Alcaldessa, Teresa Padrós, la clau màgica que permet obrir totes les cases de la vila. També tindrà lloc un mapping, un espectacle de llum a la façana del consistori.

 

A continuació, els Reis pujaran a les seves carrosses, les quals presidiran la Cavalcada. Enguany, la comitiva estarà formada per més d’una vintena d’elements i es repartiran més de 350 kg de caramels sense gluten i de 30 kg de carbó dolç.

 

La Cavalcada iniciarà el seu recorregut a la plaça de la Vila i seguirà per les següents vies: c. Padró, c. Barcelona, c. Folch i Torres, av. Diagonal, c. Camí de Can Pavana, pg. de la Carrerada, av. Catalunya i c. Can Cortès. La Cavalcada finalitzarà a la Masia de Can Cortès, on tindrà lloc la Nit de Reis, aproximadament, a partir de les 19.30 h, amb la col·laboració de l’Associació Pessebrista. Allà es podrà fer entrega de les cartes als Reis i se servirà el tradicional brou calent gratuït i botifarres.

 

 

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’ha sumat a la campanya que aquest any ha posat en marxa l’entitat Casa Nostra Casa Vostra, #BaltasarDeVeritat.

 

S’ha habilitat un dispositiu especial de seguretat format per una ambulància i agents de la Policia Local. Seguint les mesures de seguretat de l’any passat, es col·locaran tanques i cinta policial en alguns trams del recorregut perquè es mantingui una distància prudencial amb les carrosses, així com plafons de fusta a la part baixa de les carrosses per evitar que els infant s’hi fiquin a sota. Seguiu els consells de seguretat.

 

No es podrà estacionar en alguns dels carrers del recorregut el mateix dissabte, dia 5, a partir de les 14 h i fins a finalitzar la Cavalcada. Caldrà seguir les indicacions de la senyalització excepcional.


Imatges relacionades

  • Cavalcada de reis 2019

    Cavalcada de reis 2019

Documentació adjunta

Enllaços relacionats