Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Unes 110 persones fan a la vila la primera passejada del curs de ‘A cent cap als cent’

El grup estava format per participants de les poblacions de Torelló, Molins de Rei i Palau-solità i Plegamans

 

Un grup d’unes 110 persones de Torelló, Molins de Reis i Palau-solità i Plegamans van fer el passat 12 de febrer una passejada d’uns 9 km per Palau-solità i Plegamans i el seu entorn agrícola i forestal, un paisatge típicament vallesà. El recorregut ha inclòs trams per paratges de dos municipis limítrofs: Caldes de Montbui i Sentmenat.

 

La caminada és la primera del curs 2018-2019 del programa de la Diputació de Barcelona ‘A cent cap als cent’. Promou que la gent gran faci exercici alhora que coneix persones i paisatges d’altres municipis de la província. Així, les persones que ja han passejat per Palau-solità i Plegamans faran tres caminades conjuntes més: a Torelló, el 12 de març i  a Molins de Rei, el 4 d’abril. Després, cap a mitjans de maig, es farà la darrera caminada i festa de cloenda del curs de ‘A cent cap als cent’ a Manresa, amb tots els municipis de la província que hi participen.

 

La jornada ha començat ben d’hora. A les 10 del matí es trobaven els grups dels tres municipis al pavelló d’esports Maria Víctor. Allà els ha rebut Miquel Rovira, Tinent d’Alcaldia i regidor d’esports del consistori palauenc que els ha volgut donar la benvinguda i encoratjar a continuar fent esport per tenir bona salut i un bon nivell d’energia.

 

Des del pavelló s’han dirigit cap al barri de la Pineda, seguint el camí que voreja la riera de Caldes. Un cop superat el gual de Sant Roc han travessat camps i boscos, visitant el Mas de Can Pujol i Torre Marimon -a Caldes de Montbui-, per tornar al terme municipal de Palau-solità i Plegamans a través de Can Tarragona i el barri de Can Duran. Ja de tornada al nucli urbà, han visitat un dels monuments més rellevants del municipi: l’església romànica de Santa Maria de Palau-solità, des d’on han enfilat el tram final, pel passeig de la Carrerada i fins al pavelló d’esports. Allà han fet una sessió d’estiraments abans de fer el dinar  i la festa de germanor.

Comparteix aquest contingut