Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Obertes les inscripcions al concurs de comparses de la Rua de Carnaval 2019

#Cultura
#Festes

18/2/2019

Les inscripcions es poden fer a Can Cortès, fins al 28 de febrer

 

La Rua, que tindrà lloc el 2 de març, començarà davant de Can Cortès

 

Ja es poden formalitzar les inscripcions per participar en el concurs de comparses de la Rua de Carnaval 2019. Els grups o entitats han d’estar integrats per més de deu persones i interpretar un espectacle coreogràfic musical i/o portar una indumentària, disfressa i/o maquillatge homogenis i harmònics. Es recomana que tots aquells grups inferiors a deu persones que vulguin desfilar a la Rua, encara que no participin en el concurs, facin la inscripció per tal de garantir la seguretat de tots els participants. 

 

 

Fins al 28 de febrer està obert el període d’inscripcions (les que es rebin fora d’aquestes dates podran desfilar a la Rua però no participar en el concurs). Podeu adreçar-vos a:

 

Masia de Can Cortès

Camí Reial, 56

Horaris: de dilluns a divendres, de 10 a 21h.

 

El jurat, format per l’Associació Taller de les Arts, valorarà les diferents comparses participants mitjançant diferents puntuacions que tindran en compte:

 

  • Originalitat en la temàtica escollida
  • Coherència entre els elements de la comparsa
  • Interacció amb el públic
  • Constància de l’animació i/o coreografia durant tot el recorregut
  • Vestuari: vistositat, elaboració, originalitat, materials...
  • Coreografia: cohesió, complexitat, coherència...
  • Carrossa: elaboració, vistositat i complexitat

 

Hi haurà cinc premis per a les comparses: el primer premi és de 295€; el segon, de 280€; el tercer, de 250€; i el quart, de 230€, i a més també s’entregarà un premi de 145€ a la millor carrossa i el jurat farà una menció especial per a una altra, la qual podrà disposar d’un remolc i un equip de música de forma gratuïta per a la pròxima edició del Carnaval. També es repartiran algunes botifarres i pa de pagès com a premi de consolació per a la resta de comparses participants.

 

 

A les 16h, tindrà lloc la concentració de les comparses davant la Masia de Can Cortès, que aniran ubicant-se al llarg del Camí Reial segons les indicacions dels organitzadors. L’inici, amb l’exhibició dels balls de les comparses, està previst a les 16.30h

 

  • Can Cortès (c. Camí Reial) – carrer Barcelona – carrer Dom Bosco – passeig de la Carrerada - pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

 

Un cop totes les comparses arribin al pavelló, a les 18.30h aproximadament, es donarà el tret de sortida al ball de Carnaval, amb berenar popular, la proclamació de la República del Carnaval i l’entrega de premis del concurs de comparses. A més aquest es comptarà amb un DJ que amenitzarà la festa amb música. La regidora de Festes Populars Carme Sanz,  ha volgut agrair la participació de tothom per organitzar aquesta gran festa i animar a la gent a sortir dissabte a disfressar-se i passar-s’ho bé, ja que “Carnestoltes és una de les grans festes de l’any on hem de deixar la vergonya a casa i sortir a gaudir”. 

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Torna



Comparteix aquest contingut