Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

Inauguració dels nous espais culturals de la Masia de Can Falguera

18 de febrer de 2019La Masia de Can Falguera disposa, des de dissabte, de dos nous espais rehabilitats que s’han destinat a l’ús d’entitats de Palau-solità i Plegamans. En els darrers mesos s’han dut a terme reformes integrals per adequar les sales, cadascuna amb una entrada independent. Els dos nous espais estan ubicats a la planta baixa del sector est i a la planta primera, amb entrada des de l’era.

 

Amb aquesta actuació es pretenia obtenir espais diferenciats i que es poguessin utilitzar de forma independent per poder-ne cedir l’ús a associacions locals, així com millorar la gestió de l'espai. Les entitats que en fan ús són: l’Associació de Veïns de Can Falguera, la Colla de Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans i la Societat Coral la Unió.

 

La Masia de Can Falguera és un equipament municipal que està inclòs en el Catàleg de Patrimoni, com a element de Bens Culturals d’Interès Nacional (BCIN) i Bens Culturals d’Interès Municipal (BCIM). L'equipament s'havia rehabilitat en anteriors actuacions, els anys 2009 i 2011.

 

Visita a les instal·lacions

 

Aquest dissabte es va fer una visita i la inauguració oficial de les millores amb la presència de les entitats que gestionen ara aquests espais, de l’alcaldessa, Teresa Padrós, i del regidor de Patrimoni, Miquel Rovira. Durant el matí, la Colla de Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans, i la Societat Coral la Unió, van actuar per celebrar l’obertura de les noves sales.

 

Padrós es va mostrar satisfeta del resultat dels treballs i va agrair la feina duta a terme pels tècnics i pel regidor de Patrimoni, Miquel Rovira. L’alcaldessa  va recordar als assistents a l’acte d’inauguració que “hem projectat, al costat de la Masia, la construcció d’un parc infantil que donarà més vida a aquest espai”.

 

Rovira va donar les gràcies “a tots els regidors que m’han precedit i que han fet possible que la Masia s’hagi transformat en el que avui hem vist”.  Així, va felicitar també a les entitats que ocuparan els diferents espais i va destacar que amb aquestes reformes, la Masia s’ha convertit en un equipament útil per als veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans.


Imatges relacionades

 • Parlament de l'alcaldessa, Teresa Padrós

  Parlament de l'alcaldessa, Teresa Padrós

 • Representants polítics i de les entitats

  Representants polítics i de les entitats

 • Espai de la Colla de Geganters i Grallers

  Espai de la Colla de Geganters i Grallers

 • Actuació de la Colla de Gegants i Grallers

  Actuació de la Colla de Gegants i Grallers

 • Parlament del regidor Miquel Rovira

  Parlament del regidor Miquel Rovira

 • Actuació de la Societat Coral la Unió

  Actuació de la Societat Coral la Unió

 • Un moment de l'acte de inauguració

  Un moment de l'acte de inauguració

 • Visita als nous espais de Can Falguera

  Visita als nous espais de Can Falguera