Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament de Sentmenat assumeix la presidència de l’AMERC

#Alcaldia
#Medi Natural

El passat divendres 15 de febrer l’Ajuntament de Sentmenat va assumir la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) agafant el relleu a l’alcalde de la Llagosta. L’AMERC que va néixer el 2014 està constituïda pels municipis de Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui, La Llagosta, Polinyà, Caldes de Montbui i Sentmenat.

 

A l’acte hi van assistir  els alcaldes i alcaldesses de tots els municipis que hi formen part juntament amb els regidors i regidores que ocuparan els òrgans de govern de l’associació. Per part de Palau-solità i Plegamans van assistir a l’acte l’alcaldessa Teresa Padrós i la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández.

 

Aquesta entitat va néixer amb l'objectiu de sumar forces per dur a terme actuacions concretes que ajudessin a potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d'ocupació en els sis municipis. Abasta una població de gairebé 90.000 habitants, més de 42.000 llocs de treball, 32 polígons d'activitat econòmica i entorn de 3.600 empreses.

La nova presidenta, l’alcaldessa de Sentmenat Núria Colomé va destacar els resultats aconseguits fins ara i la importància de la cooperació transversal entre els tècnics dels diferents serveis municipals així com amb els representants polítics. A més, s’han marcat com a objectiu la col·laboració entre municipis per desenvolupar nous projectes.

 

Tant l’alcaldessa Teresa Padrós com la regidora Luisa Fernández, van voler felicitar a la nova presidenta i l’òrgan de govern i refermar la voluntat de col·laboració entre tots els municipis que conformen l’AMERC.

Comparteix aquest contingut