Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Molta afluència de públic a la quarta edició de la fira Comerç Fest

#Indústria, Comerç i Turisme

El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor va acollir aquest cap de setmana una nova edició del Comerç Fest, la fira de productes i serveis de Palau-solità i Plegamans organitzada per l’Associació de Comerciants. El moment més àlgid va ser dissabte a la tarda, coincidint amb les desfilades de moda que van organitzar bona part dels comerços presents a la fira, tot i que l’afluència de públic va ser molt nombrosa durant les dues jornades.

 

L’edició d’enguany va obrir les seves portes dissabte 6 d’abril, a les 16,30 h. En aquesta primera jornada van ser-hi presents la presidenta de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Montse Flores; Josep Maria Porta, representant de la Cambra de Comerç de Sabadell; el president de PIMEComerç, Xavier Olivé; l’Alcaldessa, Teresa Padrós; el tinent d’Alcaldia d’Empresa i Comerç, Marc Sanabria; així com altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

 

Montse Flores, acompanyada de la seva junta, va incidir en l’acte d’inauguració, en l’esforç i la feina que duen a terme moltes persones per fer possible el Comerç Fest, i en la importància del comerç de proximitat per generar vida, cohesió social i potenciar l’activitat econòmica: “El Comerç Fest és el resultat d’un intens treball per crear un esdeveniment de promoció del comerç local capaç d’atreure el màxim de públic possible amb un programa d’activitats interessant”.

 

Un cop finalitzada l’edició d’enguany, Flores, presidenta de l’Associació de Comerciants, va ressaltar la programació d’activitats d’aquest any, amb la incorporació de números de circ durant tot el cap de setmana, així com a la consolidació de l’estructura de la fira en un únic espai juntament amb la carpa d’automoció.

 

La junta de l’entitat es reunirà la propera setmana per fer una valoració de l’edició i, posteriorment, també demanarà les impressions dels responsables dels expositors participants mitjançant una enquesta. En aquestes reunions s’analitzaran els resultats del qüestionari, així com les dades de participació, tant d’expositors com de visitants, per tenir una visió global que reculli les seves percepcions i quines són les propostes de millora per a futures edicions.

Comparteix aquest contingut