Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Tretze parcel·les lliures per la cinquena assignació dels horts municipals a Palau-Solità i Plegamans

#Gestió Ambiental
#Medi Natural

L'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans des de la Regidoria de Medi Natural i Gestió Ambiental ha obert la cinquena convocatòria per l’adjudicació d’horts municipals. El termini per presentar les sol·licituds per obtenir una de les 13 parcel·les dels horts municipals finalitza el 21 de maig.

 

Les sol·licituds caldrà presentar-les a l'Oficina d'Atenció Ciutadana OAC, de dilluns a divendres entre les 9 i 14 h, omplint una instància i complint els requisits d'estar empadronat més d'un any, no tenir cap assignació de qualsevol hort a la seva unitat familiar, és a dir viure amb persones que comparteixen el seu mateix domicili, que no sigui propietari o llogater de cap altre hort, i que no hagi tingut problemes disciplinaris amb una assignació d'hort en el passat.

 

Els Horts Municipals estan situats a Boada Vell, a dos camps annexes a la masia de Boada Vell, a l'avinguda del Camí Reial, davant del parc de l'Hostal del Fum, on hi ha un total de 85 parcel·les. Aquesta cinquena adjudicació serà per tres anys prorrogables per un any més, i tindran una taxa d'ús de 40 € /any, més una fiança de 50 € que es tornaren una vegada finalitzi l'assignació.

Comparteix aquest contingut