Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 19 d'octubre

El II Consell d’infants finalitza amb la proposta de treballar sobre el concepte de civisme a la vila

2 de maig de 2019Aquest dimarts 30 d’abril, va tenir lloc, a l’auditori de la Masia de Can Cortès, la cloenda del segon Consell d’Infants. Seguint la trajectòria del primer Consell, creat el curs 2017-18, catorze nens i nenes de 5è de Primària de totes les escoles de la vila han treballat plegats en el projecte que s’han traslladat a l’Ajuntament per la seva execució.

 

El tema principal de les propostes plantejades pel Consell d’Infants ha estat al civisme al municipi. Dins d’aquest àmbit s’han tractat temes com la tinença responsable d’animals, el respecte a la  natura i al mobiliari urbà, el respecte entre les persones i el reciclatge.

 

Les accions proposades per tractar aquestes temàtiques han estat diverses, des de realitzar anuncis a la ràdio a fer difusió mitjançant cartells tríptics, o fulletons. Altres de les propostes eren una passejada per recollir les escombraries de la riera o una activitat amb la gent gran de les residències.

 

Els infants van exposar les seves propostes a l’alcaldessa Teresa Padrós i a la regidora Carmen Cabeza i aquestes van confirmar que les propostes recollides es durien a terme i que es tindrien en compte de cara a la pròxima legislatura.

 

Es va comptar també amb la presència de les famílies dels representants del Consell d’Infants així com representació dels equips docents de les escoles del municipi a qui se’ls hi va agrair la seva presència i implicació. En finalitzar es va fer entrega de diplomes de reconeixement a la tasca realitzada pels infants i per les escoles.

 


Imatges relacionades

  • Cloenda consell d'infants 2019

    Cloenda consell d'infants 2019

  • Cloenda consell d'infants 2019

    Cloenda consell d'infants 2019

  • Cloenda consell d'infants 2019

    Cloenda consell d'infants 2019