Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Obert el termini de preinscripció de l’Escola Municipal de Música de Palau-solità i Plegamans

#Cultura

L’Escola Municipal de Música va obrir aquest dilluns 6 de maig el seu període de preinscripció per al curs 2019-20. Del 6 de maig al 7 de juny, totes les persones que vulguin gaudir de la seva oferta formativa, s’hauran d’adreçar al Castell de Plegamans, lloc de les oficines de l’Escola de Música, per entregar la seva sol·licitud.

 

L’Escola Municipal de Música oferirà cursos d’introducció a la música per nadons de 0 a 3 anys, de sensibilització per infants de 3 a 4 anys i de preiniciació per infants de 5 anys. El nivell bàsic correspon a infants de 6 a 11 anys es dividirà entre iniciació, preliminar i 1r, 2n, 3r i 4t Grau d’elemental. En tots aquests cursos es farà llenguatge musical, taller d’instruments i conjunt vocal i per als més grans, instrument individual.

 

També hi ha el nivell mitjà per joves de 12 i 13 anys, el nivell avançat per joves a partir de 14 anys i mòduls també per joves de més de 14 anys amb coneixements centrats en un instrument individual i conjunt instrumenta o de cambra. Per acabar l’oferta formativa hi ha cursos per a joves de més de 16 anys i adults.

 

Per a més informació sobre els cursos i el període de preinscripció, podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música:

 

            Planta baixa i segon pis del Castell de Plegamans

            Camí de la Serra s/n

            93 864 98 32

            emmusica@palauplegamans.cat

            Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h.

Comparteix aquest contingut