Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El projecte socioeducatiu ‘Del dimoni i les pedres’ protagonista del V Fòrum d’Educació

#Ensenyament

Ahir va tenir lloc a l’auditori de la Masia de Can Cortès el V Fòrum d’Educació de Palau-solità i Plegamans, la cita anual en què la comunitat educativa del municipi posa en comú projectes, idees i inquietuds. Va comptar amb la participació de Carmen Cabeza, regidora d’Educació, i de Paloma Valdívia, encarregada del projecte ‘Del dimoni i les pedres’, eix central del fòrum d’educació, a més del suport del Joan Guimerà.

 

El projecte de Paloma Valdívia, responsable del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans i membre de Palau-solidari, ha estat realitzat gràcies a la col·laboració de diferents agents del municipi relacionats amb el món associacionista, cultural, educatiu i el suport de l’Ajuntament.

 

Aquest projecte ha tingut com a objectiu la creació d’una pàgina web per difondre amb contingut multimèdia el patrimoni del municipi, alhora que desenvolupar contingut educatiu que faciliti el coneixement del poble i que representi un recurs útil per professorat i els i les alumnes en el coneixement del seu entorn. D’aquesta manera, s’estan elaborant codis QR als espais de referència d’acord a unes rutes preestablertes. Durant l’acte també va haver-hi intervencions del públic plantejant idees per l’aplicació del projecte a les seves escoles. La regidora, Carmen Cabeza va felicitar als i les participants, agraint la implicació i la feina compartida de totes les parts.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut