Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Els i les alcaldables exposen les seves propostes al debat organitzat per Ràdio Palau

#Comunicació
#Unica

Les 9 persones que aspiren a ser el proper Alcalde o Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans van exposar les seves propostes en el debat electoral que es va celebrar ahir al vespre al Teatre de la Vila. Força públic el va presenciar en directe durant les més de 2 hores que va durar el debat. Gairebé es va omplir la sala, que té un aforament de 190 persones.

 

El debat es pot descarregar i escoltar a través del web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat). També s'hi poden trobar les 9 entrevistes que s'han emès amb membres de les 9 candidatures que volen aconseguir representació al Ple Municipal de l'Ajuntament, format per 17 regidors i regidores. Ho aconseguiran en funció dels resultats que obtinguin en les eleccions municipals que se celebren aquest proper diumenge, 24 de maig. Tenen dret a votar 10.908 ciutadans i ciutadanes, segons les dades definitives del cens electoral.

 

Durant el debat, els candidats i les candidates que aspiren a ser l'Alcalde o l'Alcaldessa de la vila durant el mandat 2015-2019 van explicar els punts més rellevants del seus programes. Ho van fer seguint les indicacions d'Eduard Garcia, periodista i director de Ràdio Palau, que va exercir de moderador establint els blocs temàtics pactats i repartint els torns de paraula i els temps per a les exposicions.

 

En el següent quadre s'esposen les candidatures que es presenten i les persones que les encapçalen. L'ordre de la llista és l'adjudicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 22 d'abril del 2015.

 

 

Candidatures

 

 

Alcaldables

 PSC-CP (Partit dels Socialistes de Catalunya-  Candidatura de Progrés)

Teresa Padrós Casañas

 ERC-AM (Esquerra Republicana de Catalunya-Acord  Municipal)

Miquel Truyols i Rocabruna

 ICV-E (Iniciativa per Catalunya Verds-Entesa)

Àngels Marcuello Martínez

 C's (Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía)

Juan Martínez Nieto

 CiU (Convergència i Unió)

Jaume Oliveras Malla

 CUP-CAV-PA (Candidatura d'Unitat Popular-CAV-Poble Actiu)

Jordi Méndez Cordobés

 Ganemos Palau

José Luis Heras Marcos

 PP (Partit Popular-Partido Popular)

Mercedes Rodríguez Baeza

 VdPsiP (Veu de Palau-solità i Plegamans)

Jordi Hidalgo Hurtado

 

Comparteix aquest contingut