Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 18 de febrer

L’Espai Jove l’Escorxador celebra aquest dissabte el seu onzè aniversari

14 de juny de 2019Aquest dissabte 15 de juny, l’Espai Jove l’Escorxador celebra el seu onzè aniversari amb el campionat d’Espanya d’Streetboard i un concurs de Dj’s. El campionat començarà a les 11 del matí a l’skatepark i s’allargarà fins a les 17 hores. Un cop acabat començarà una final d’Speakeasy i per acabar la festa a les 21 h hi haurà un concurs de Dj’s que es farà a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador.

 

L’organització de les activitats per celebrar l’onzè aniversari s’ha realitzat conjuntament amb els i les joves que han participat en tot el procés de treball pel disseny del nou skatepark, el grup de joves rapers de la lliga skatepark i la Federació d’Entitats Juvenils la Descoordinadora.

 

L’equipament va obrir les seves portes, per primera vegada, el 7 de juny del 2008. Un dels trets més significatius de l’Espai Jove L’Escorxador és el seu model de cogestió a través del Consell de Centre, format no només per representants de l’Ajuntament, sinó per joves i les seves entitats.


Imatges relacionades

  • Cartell aniversari Escorxador

    Cartell aniversari Escorxador