Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El Ple Ordinari del mes de juliol programat per avui es podrà veure en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament

#Plens

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posarà en marxa avui, en període de proves, un servei per poder seguir en directe el Ple a través del canal de Youtube oficial de l’Ajuntament. Amb aquesta acció l'Ajuntament dóna un nou pas en la cerca de transparència amb la ciutadania. 

 

L’emissió en proves es farà pel sistema d’streaming, que permet veure els continguts de vídeo en directe sense la necessitat de ser descarregats. Al vídeo s’hi podrà accedir a través d’un bàner situat a la portada del web municipal que estarà accessible a partir del mateix dijous i directament des del canal de Youtube de l’Ajuntament. El Ple municipal començarà, com és habitual, a les 19 hores. 

 

La sessió plenària a més, és oberta a les persones que vulguin assistir-hi com a públic. Podran intervenir-hi al final, sempre que sigui sobre algun dels punts de l’Ordre del dia.

 

Es pot escoltar en directe a Ràdio Palau (91.7 FM / www.radiopalau.cat) i, a partir de divendres, es podrà recuperar l’àudio íntegre al web de Ràdio Palau. En uns dies tindreu també disponible la videoacta de la sessió en el següent enllaç: Portal de videoactes

 

El perfil de Twitter de l’Ajuntament (@palauplegamans) retransmet en temps real l’aprovació o el rebuig dels diferents punts de l’ordre del dia. Es poden seguir les publicacions relacionades i fer comentaris amb l’etiqueta #PlePsiP.

Comparteix aquest contingut