Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El grup de folk-pop mediterrani ‘Sense Sal’ substitueix ‘Balkan Paradise Orquestra’ al concert familiar de Festa Major

#Festes

L’actuació tindrà lloc dilluns 2 de setembre a les 20 hores a l’Espai de Barrakes

 

L’actuació de la formació ‘Balkan Paradise Orchestra’ en el concert familiar de Festa Major del dia 2 de setembre, s’ha hagut de modificar per un problema en la gestió de la contractació del grup. En el seu lloc actuarà la formació Sense Sal, la banda de folk-pop mediterrani més en forma del moment. Sense Sal presenta nova gira amb un repertori dels millors èxits dels seus 5 treballs (3 discs) després de publicar i presentar al 2017 el seu tercer disc ‘Només tenim la veu’ (Música Global 2017).

 

Sense renunciar a l’essència d’on vénen, experimenten amb noves sonoritats que no deixen indiferent i amb lletres que conviden a deixar-se portar per la màgia de la música. Carregats d’optimisme i alegria a l’escenari, executen a la perfecció un repertori fresc i actual de pop folk festiu amb detalls de música electrònica i sons llatins dominant l’espai temps amb connexió directa amb el públic i la força dels 8 instrumentistes dalt de l’escenari.

 

Creat a Terrassa al 2010 no han parat des d’aleshores guanyant un grapat de concursos i acompanyant a grans bandes ja reconegudes i a escenaris com Grec, Petits Camaleons, Festes de Gràcia, Cruïlla, BioRitme, Les Santes de Mataró, Acampada Jove, Festes d’Andorra, Acústica de Figueres (Sona9) i Canet Rock al 2018…Amb aquest currículum han aconseguit fer-se un lloc entre els grans després de més de 150 concerts.

 

Sense Sal actuarà el proper dilluns 2 de setembre a l’Espai de Barrakes a les 20 hores, en el concert familiar.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut