Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Palau-solità i Plegamans commemora el Dia de la Salut Mental

#Salut Pública

La Biblioteca Municipal acull una exposició de llibres relacionats amb l’àmbit de la salut mental

 

La Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA), de la qual l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en forma part, organitza diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que es va celebrar el passat 10 d’octubre. Els actes oberts a tota la ciutadania a les diferents poblacions adherides, s’allargaran fins al pròxim 30 d’octubre. Palau-solità i Plegamans acull des del 7 fins al 17 d’octubre una exposició de llibres relacionats amb l’àmbit de la salut mental, a la Biblioteca Municipal.

 

La Taula de la Salut Mental la formen tots els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis de Caldes de Montbui, Gallifa, La Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Santa Perpètua de Mogoda, amb la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta i millora a la salut mental del territori.

 

Mollet del Vallès, Parets i Santa Perpètua  també seran escenari d’altres activitats durant aquests mesos en commemoració al dia de la Salut Mental:

 

Del 25 d’octubre al 8 de novembre: Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner. Mollet del Vallès.

Exposició de pintura a l'oli i marqueteria “La Llibertat de la Ment”.

 

Dissabte 26 d’octubre. Parc de Can Mulà. Mollet del Vallès

De 11h a 14h. Festa per la Salut Mental.

Jornada lúdica adreçada al públic en general per sensibilitzar en salut mental amb activitat de Ioga, torneig d’Escacs amb el Club d’Escacs Mollet, activitat Musical a càrrec de “Versiones Sentidas” Jocs de construcció de Fusta i show del Dr. Bombolles.

 

Del 29 d’octubre al 10 de novembre. Teatre Can Rajoler. Parets del Vallès

Exposició de pintura a l'oli “La Llibertat de la Ment”.

 

Dia 30 d’octubre. Biblioteca Municipal Josep Jardí. Santa Perpètua de Mogoda.

18.30h. Xerrada “Les xarxes socials més enllà de l’addicció. Una eina per teixir xarxes culturals” a càrrec de Víctor Espiga, metge i creador del blog Lletres i Gargots.

Comparteix aquest contingut