Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 4 d'agost

L’Ajuntament contracta en pràctiques tres joves del Programa de Garantia Juvenil del SOC

29 d'octubre de 2019Les persones seleccionades comencen avui i donaran suport a diferents àrees municipals durant sis mesos

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha contractat en pràctiques tres joves, d’entre 18 i 30 anys, que donaran suport a partir d’avui i durant sis mesos a diferents àrees municipals. Això ha estat possible gràcies a la concessió a l’Ajuntament d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

Els tres llocs de treball són per donar suport tècnic a l’àrea de Medi Ambient, a l’àrea de Comerç i Turisme, i a l’àrea de de Territori. Les persones aspirants es van haver de presentar a un procés de selecció complint els següents requisits:

 

 • Estar inscrites i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
 • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
 • Haver obtingut alguna d’aquestes titulacions en els últims 5 anys:
  • Titulacions relacionades amb el Medi Ambient (ciències ambientals, biologia, geologia, enginyeria agrícola o forestal).
  • Titulacions de Cicle formatiu de Grau Superior Comerç, Màrqueting i publicitat ( o qualsevol de la família de comerç i màrqueting), Grau universitari de gestió d’empreses en comerç o qualsevol titulació universitària similar.
  • Titulacions relacionades amb l’Arquitectura, Arquitectura tècnica, Enginyeria de l’Edificació o Enginyeria Civil.

La contractació d’aquests/es joves, que s’emmarca dins Programa Joves en Pràctiques, ha estat possible gràcies a una subvenció de 33.000 € atorgada pel SOC (Generalitat de Catalunya) i cofinançada pel Fons Social Europeu. Seguint el lema d’aquest últim, “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, la subvenció té com a objectiu d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris/es del programa Garantia Juvenil. "La Garantia Juvenil, és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil".

 

El servei local d’ocupació i empresa, Palau Avança, recomana la inscripció al SOC i al Programa de Garantia Juvenil d’aquelles persones joves que es trobin en situació d’atur no només per poder optar en el futur a aquest tipus de contractes en pràctiques, pels quals ser-ne beneficiàries és imprescindible, sinó per poder gaudir de les oportunitats que ofereix el Programa: formació per desenvolupar competències professionals, oportunitats d’inserció al mercat laboral a través de pràctiques i contractes laborals, ajuts a l’emprenedoria i autoocupació i orientació laboral. El Programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys.

 

Per a més informació, podeu adreçar-vos Palau Avança:

Carrer Folch i Torres, 88-90     

Telèfon: 93 864 53 16

Correu electrònic:  ocupacioempresa@palauplegamans.cat 

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h


Imatges relacionades

 • Palau Avança

  Palau Avança

 • Servei d'Ocupació de Catalunya

  Servei d'Ocupació de Catalunya

 • Fons social Europeu

  Fons social Europeu

 • Generalitat de Catalunya

  Generalitat de Catalunya

Enllaços relacionats