Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 2 d'abril

Setze grups de música s’inscriuen al Palau Ressona

31 d'octubre de 2019Dels inscrits es triaran tres grups finalistes per cada una de les dues categories que actuaran el pròxim 16 de novembre

 

Setze grups de música s’han inscrit per participar en el Palau Ressona que se celebrarà el pròxim 16 de novembre. D’aquests grups se’n triaran tres finalistes per a cada una de les dos categories que actuaran el pròxim 16 de novembre a les 21 h a la Sala Corral de l’Escorxador. S’han presentat un total de 9 grups per la categoria A (21-30 anys) i 7 per a la categoria B (12-20 anys). Provenen de diferents poblacions del Barcelonès i el Vallès i diversos grups tenen membres que són de Palau-solità i Plegamans.

 

Els estils musicals dels grups participants van des del Punk al rock passant per l’indie, el funk, el reagge, el trash, el metal o el flamenc. Els grups inscrits per la nova edició del Palau Ressona són: Fussion Inbassion, Illusion, Las Ovarios, Lilliputs, Medea, Parks, Potoma y la Timba Flamenca, Tupé, Zesc, Arcade, Crismon Colt, Dreamers, Fast Food, Police Line Band, Vespínitum i Friday Mood.

 

Es valoraran aspectes com la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista. Els grups que guanyin el concurs, en la categoria A, obtindrà com a premi la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Music. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.

 

També a través de la inclusió de la perspectiva feminista en aquesta edició del Palau Ressona es valorarà la paritat  o exclusivitat de dones en la formació del grup, la utilització d’un llenguatge inclusiu i no sexista i la representació de la diversitat en el contingut de les cançons. Per altra banda també tenint en compte aquesta perspectiva se sancionarà el llenguatge masclista denigrant cap a les dones i cap al col·lectiu LGTBI i comportaments, actituds i comentaris que siguin masclistes, homòfobs o cap a qualsevol altre col·lectiu en situació de desigualtat.


Imatges relacionades

  • Cartell Palau Ressona

    Cartell Palau Ressona