Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 4 d'agost

Palau-solità i Plegamans participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

14 de novembre de 2019Un taller de sabó a partir de l’oli domèstic usat i una ‘Escape room’ seran les activitats que se celebraran a la vila

 

Des del dia 16 de novembre i fins al 24, hi haurà l’anomenada Setmana Europea per la Prevenció de Residus. Aquesta activitat s’emmarca en un projecte que s’organitza en més de 43 regions d’Europa i neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, una campanya de sensibilització sobre la prevenció de residus.

 

Pel que fa a Palau-solità i Plegamans durant aquesta setmana es duran a terme dues activitats relacionades. Per una banda el dilluns 18 de novembre es farà un taller de sabó a partir de l’oli domèstic usat, serà a la Masia de Can Cortès de 18.30 h a 20.00 h, caldrà dur oli usat i un recipient amb tapa per endur-se el sabó. Per altra banda hi haurà també un ‘Escape room”, anomenada ‘Retorn a la Terra’. Serà el dijous 28 de novembre de 17 a 20 h a l’Espai Jove l’Escorxador. hi haurà tres sessions  d’una hora de durada, a les 17 h, a les 18 h i a les 19 h. 

 

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia al 93 864 80 56, a mediambient@palauplegamans.cat o per whatsapp al 616 902 947.

 

Durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus es vol donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus estats membres en aquesta matèria, fomentar accions sostenibles per reduir els residus d’arreu d’Europa, fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i fer canviar el comportament quotidià dels europeus, sobretot en consum i producció.


Imatges relacionades

  • Activitats Setmana Europea de la Prevenció de Residus

    Activitats Setmana Europea de la Prevenció de Residus