Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 4 d'agost

L’Ajuntament consulta a l’Agència Catalana de l’Aigua pel manteniment i neteja de la Riera de Caldes

15 de novembre de 2019Aquest dimecres va tenir lloc una visita del regidor de Planejament Territori de Caldes de Montbui, Jaume Mauri així com una tècnica de l’ACA a diferents espais de la Riera en el seu pas per Palau-solità i Plegamans i l’inici del terme amb Caldes de Montbui, per veure quines actuacions cal plantejar.

 

A la visita es va parlar de com adaptar els criteris de recuperació d’espais fluvials establerts per l’Agència Catalana de l’Aigua a la idiosincràsia de la Riera pel seu pas per la trama urbana de Palau i pel tram del terme municipal de Caldes, que transcorre per trama no urbana. Com també de la possibilitat d’obtenir subvencions a la propera convocatòria que s’espera pel gener. 

 

El regidor de Medi Natural Jordi Plaza va posar en valor que “treballarem conjuntament amb Caldes de Montbui pel manteniment de la Riera”.

 

Aquesta visita ve precedida d’una reunió entre els alcaldes de Caldes de Montbui, Isidre Pineda i de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, en què es van tractar entre altres temes la Riera de Caldes, que passa pels dos municipis.


Imatges relacionades

  • Visita de l'ACA a la Riera de Caldes.

    Visita de l'ACA a la Riera de Caldes.

  • Riera de Caldes

    Riera de Caldes