Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 4 d'agost

Medea i Fast Food, grups guanyadors del Palau Ressona 2019

18 de novembre de 2019La Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador, la sala polivalent de l’equipament, va acollir la fase final de l’edició d’aquest any 2019 del concurs de música jove Palau Ressona. Els sis grups finalistes, tres per categoria, van oferir una actuació d’uns 20 minuts cadascun. Al final del concert, el jurat va desvetllar el seu veredicte, convertint els grups Medea (categoria A, entre 21 i 30 anys) i Fast Food (categoria B, entre 12 i 20 anys) en els guanyadors del certamen.

 

Medea és un grup que parteix d'influències del heavy metal fins al hard rock, des del punk més progressiu. El grup tracta temes com la dualitat de la societat o la bogeria del nostre subconscient.; mentre que Fast Food és una  banda que va sorgir del Palau Ressona 2018. Diferents joves que formaven part d'altres grups de música van decidir formar aquesta formació de punk irreverent.

 

El jurat va tenir en compte criteris relacionats amb la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista. Medea va ser premiat amb la gravació d’una maqueta, sota supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Músic. D’altra banda, Fast Food va rebre com a premi la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.


Imatges relacionades

 • Els grups guanyadors, Medea i Fast Food

  Els grups guanyadors, Medea i Fast Food

 • Palau Ressona. Fast Food.

  Palau Ressona. Fast Food.

 • Palau Ressona. Medea.

  Palau Ressona. Medea.

 • Palau Ressona. Actuació

  Palau Ressona. Actuació

 • Palau Ressona. Actuació

  Palau Ressona. Actuació

 • Palau Ressona. Actuació

  Palau Ressona. Actuació

 • Palau Ressona. Actuació

  Palau Ressona. Actuació